#kaffeochkulturvärlden: En rolig utmaning

Upplev världen

Ibland är det roligt när någon annan talar om för mig vad jag ska läsa, eller i vilket fall på ett ungefär vad jag ska läsa. Utmaningen som Metta och Anna på instagramkonstot kaffeochkultur gjorde 2022 var reserelaterad och vi reste till ett nytt land varje månad. På Instagram fick vi fina beskrivningar av landets kultur och litteratur och vi andra hängde med och läste.

Ni ser läslistan ovan och jag hängde med till nästan alla resmål. Det blev inget läst från Grekland och Egypten och när vi kom till Nigeria var jag helt slut. Då ville jag bara ha feelgood och lättlyssnat. En bra tajming var Island under valrörelsen för min del. Jag lyssnade på många isländska deckare under några veckor. Det blev det mest intensiva deltagandet för min del.

I år kör de vidare med resor i fantasin och i januari är temat vinter. Jag ska ta mig en funderare på vad jag ska läsa som anspelar på vinter. Det ska ju inte bli alltför svårt så jag blir förvånad om jag inte kommer att hitta något som passar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.