Julstökar efter ork

Ganska ofta när jag träffar läsare får jag frågan: Hur orkar du? Det är en väldigt svår fråga att svara på eftersom det som är ett stort intresse tar jag mig tid till. Men nu kan jag ärligt svara: Jag orkar inte. Min son är sjuk, har varit kräksjuk och min man är sjuk. Efter en ok mysig kväll för min del med Downton Abbey, har sonen skrikit i en timma och jag har ingen aning om vad han vill.

Julafton blir bara vi tre och min svärfar. Vi lägger upp ambitionerna efter det. Skulle fått lägenheten städad i fredags, men fick ställa in det eftersom Hugo spytt hela natten. Storhandla är det inte längre tal om och vi får handla det vi orkar bära, lite i taget. Jag ska verkligen inte klaga för det finns många som har det betydligt värre, men är det här min blogg och jag behöver skriva av mig lite.

Jag har tänkt massa kloka tankar, jag har läst ut böcker och det finns massa roliga utmaningar och annat jag vill skriva om. Men jag orkar inte. Inte just nu. Det enda jag tar mig ork till är min julkalender. Efter ett nattligt blöjbyte har lugnet nu lagt sig över lägenheten och det enda som hörs är mitt klapprande på tangenterna och en repris av På spåret i bakgrunden. Jag ska snart göra mina killar sällskap i sovrummet, men först ska jag visa er en bild på vår gran jag klädde färdigt ikväll. Det återstår att de hur den kommer att tas emot av Hugo. Förhoppningsvis vill han inte dra ner allt med en gång. Fast det är nog en naiv förhoppning. I alla fall: God jul!

Vår julgran 2012

Vår julgran 22/12 2012.

3 kommentarer

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    Instämmer med de sista orden – I alla fall: god jul! Hoppas du får en stund att ladda batterierna.

  2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    Det blir förhoppningsvis en mysig jul för er- sjuklingarna hinner väl bli friska tills dess också.

  3. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

    God jul till dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.