Julkalender 2023: Kärlek för hela slanten

Jag skriver hela dagarna i jobbet och jag hinner inte uppdatera bloggen så ofta som jag önskar. en sak jag kände starkt var att jag inte ville bryta traditionen av julkalendrar som jag kört ända sedan 2010. Det blir en julkalender i år, även om det kanske blir något mindre ambitiös än den brukar.

Temat för årets julkalender är kärlek. Jag orkar inte med så mycket mer i en tid av krig i världen och allmän hopplöshet om sakernas tillstånd. Jag hoppas att jag kan liva upp er i decembermörkret med några ljusglimtar av kärlek. Ni kommer att få möte 24 kärlekspar, kända och okända, gamla och nya, från när och fjärran.

Min förhoppning är som alltid att ni kommer att lockas till läsning. Även om temat är kärlek, är det inte säkert att det är lättsamt. All kärlek slutar inte lyckligt och alla berättelser är inte glada. Fast redan nu kan jag avslöja att du som vill ha lättsam kärlek bland mina boktips, kommer att hitta det. Hoppas du vill läsa!

Julkalendern startar – såklart – på fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.