Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jorden runtresan och andra utmaningar - en lägesrapport - Feministbiblioteket

Jorden runtresan och andra utmaningar – en lägesrapport

Gammal världskartaJag känner mig ganska klar med denna månads utmaningsbeting så jag gör en sammanfattning redan nu trots att det bara är den 27:e idag.

Jorden runtresan

Jag tycker att det är så roligt att vara med på Lyrans Jorden runtresa! Utmaningen går ut på att vi stannar i en världsdel varje månad och läser en eller flera av de fem böcker som föreslagits från varje världsdel.

I september reste vi till Europa och då läste jag en bok och påminde om en jag  redan läst:
Adams arv av Asrid Rosenfeld (Tyskland)
Stål av Silvia Avallone (Italien)

Nu i oktober har vi varit i Afrika och då har jag läst tre böcker och påmint om en:
Ännu talar träden av Calixthe Beyala (Kamerun)
Coconut av Kopano Matlwa (Sydafrika)
Bränd jord av Elieshi Lema (Tanzania)
Tunisian girl av Lina Ben Mhenni (Tunisien)

I november åker vi till Asien och kanske är jag inte lika ambitiös då, vi får se!

Tre på tre

Jag har åtagit mig att läsa tre tegelstenar i Pocketlovers årliga utmaning Tre på tre. Inte den lättaste utmaningen, men på två månader har jag läst två tegelstenar. En kvar.

Mandarinerna av Simone de Beauvior
Blonde av Joyce Carol Oates

Science fiction-helg

Just nu läser jag för fullt till den science fiction-helg som jag har utlovat här på bloggen. Många har anmält sig och vill bidra och det är inte för sent för det om du vill vara med.

Boka in helgen 30/11-1/12 om du är intresserad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.