Jag kör båt

Jag var som sagt i skärgården i helgen och min man och svåger fick då en båt av sin far (eller kanske rättare sagt, de fick ta över ansvaret för den båt som sedan tidigare fanns i familjen). Som hustru till en båtägare är det viktigt att lära sig att köra båt, annars är det lätt att hamna i en kvinnofälla. Vi vill inte att vårt barn i min mage ska födas in i en familj där det bara är pappa som kör båten  – med andra ord feminism i praktiken.

Nu är det bara för min man att se till att det inte bara är mamma som kör bilen!

1 ping

  1. […] makten över ratten! Jag är undantagen då min man inte har körkort, men jag jobbar på att köra båten istället. Det var inte bättre förr, men det ska bli bättre […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.