Jag har varit mamma i sex månader

Idag är det sex månader sedan min och Andreas lilla pojke föddes. Och idag är det två veckor kvar på min föräldraledighet. Det blev lite kortare än planerat eftersom jag delvis har fått ett nytt jobb och det känns roligt och spännande, samtidigt som det känns lite vemodigt att den här tiden hemma med Hugo snart är slut. Jag vet själv inte vilket ben jag ska stå på, om jag längtar efter första jobbdagen eller om jag fasar den. Jag föredrar att ta en dag i taget. Eftersom Hugo inte sover så bra nu som han gjorde i början, så ser jag i vilket fall fram emot att någon annan tar nattmatningarna.

För några veckor sedan köpte jag ett födelsedagståg i present till en kompis till Hugo. Jag tyckte att det var en så rolig idé att han fick ett han också. Nu fick siffra sex symbolisera månader och inte år. Såhär såg det ut när Hugo öppnade sin present med stor entusiasm:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.