Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag har skaffat mig ett konto på Storytel

Jag har skaffat mig ett konto på Storytel

Storytel

Jag gick på erbjudandet om två veckor gratis på ljud- och e-boksajten Storytel. Jag har alltid trott att ljudböcker inte är något för mig, men så går jag ju en himla massa som föräldraledig och det är ju faktiskt liiiiite slöseri med lästid.

Jag startade som sagt med Tio lektioner i matlagning av Lotta Lundgren. Hon läser den själv så det var en fantastiskt rolig upplevelse och jag gick omkring i tunnelbanan och skrattade högt åt hennes familjens ”matsituationer” och att hon rekommenderar att dricka vin för att härda ut.

Min nästa bok blev Carina Bergfelds bok 7 dagar kvar att leva och det är ju en riktigt obehaglig bok om dödsstraff och dödsdömda i Texas. Fortfarande tycker jag att det är intressant att lyssna på och blir inte frustrerad.

Jag har också börjat läsa Julia Skotts Kroppspanik (som bara finns som e-bok). Det är en bok jag velat läsa länge, men som jag aldrig fått tummen ur att låna eller köpa. Då funkar Storytel som jag vill. Det vill säga jag vill kunna läsa böcker jag ändå hade tänkt att läsa, inte lyssna/läsa på det som finns för att ha något att läsa. Jag saknar inte idéer om vilka böcker jag vill läsa.

Det återstår att se om jag kommer att bli fast, men jag kommer definitivt att testa mer än dessa två veckor. Jag känner mig än så länge rätt så mycket som en nybörjare på detta. Vilka är era bästa Storytel-tips? Eller finns det någon annan ljudbokplattform jag borde testa istället? Och handen på hjärtat, sparar man pengar på detta om man är storkonsument av böcker? Nu är det ju inte därför jag skaffar det, men det är så jag motiverar utgiften för mig själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.