Jag har semester

Jag har semester. Förutom lite jag måste fixa när jag kommer hem från landet är jag helt ledig fram till den 20 augusti. Det känns hur bra som helst. Vi är två vuxna på ett barn och bara det är semester.

Jag älskar Visby. Synd bara att jag är så uppbokad varje gång jag är där.

Min familj har begett sig till landet, det vill säga Landsort i Stockholms skärgård. Här är familjens skor.

Hugo tog semester från sitt sedvanliga energiska humör och somnade snällt i mammas famn. Semesterfrid.

Idag visade sig inte vädret från sin bästa sida. Spindlarna var nöjdare än oss.

Ön var magisk i dagens dimma. Det kändes nästan som Cameron Higlands; svalt, fuktigt, dimmigt och mystiskt. Vi tittade på årets konstrunda och det fanns en hel del intrassanta verk där. Jag återkommer om det i en sedvanlig kulturjakt.

Nu sitter jag och lyssnar på en isländsk deckare och njuter av språket. Jag läser två böcker i min Norden-utmaning och kommer strax att komma ut med en revidering av den utmaningen. Det finns mycket att skiva om och jag har uppkoppling på landet. Dock prioriterar jag inte alltid att blogga nu när jag väl har semester. Det tror jag ni har förståelse för.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Hoppas du får en riktigt härlig semesrter och laddar ordentligt inför höstens lästips. Ska försöka läsa ifatt det redan införskaffade. Det var så kul att ses i Almedalen. Kramar från ordföranden i din fan-club.

    1. Tack Sinikka 🙂 Och det samma! Jag läser på och med uppkoppling på landet blir det kanske mer recenserat än vad jag tänkt, vem vet.

  2. Vilka underbara bilder! Hoppas att du får en go semester 🙂

    1. Tack 🙂 Det komer mera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.