Jag har läst ut Oksanen!

När duvor försvannJag har läst ut Sofi Oksanens När duvorna flyger och jag är till skillnad från många andra bloggare inte ett dugg besviken. Recension av boken kommer senare, men jag kan redan nu säga att det är en otroligt spännande bok. Det är en psykologisk roman om människor handlande under andra världskriget. Huvudpersonerna är inte speciellt sympatiska, men ändå fastande jag för deras öden.

Utrensning var ett mästerverk. När duvor flyger är det kanske inte, men boken är tillräckligt bra.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Nu längtar jag efter din text!

    1. Ska den publiceras i en tidskrift kan det dröja länge. Jag återkommer med besked 🙂

  2. Men vad glad jag blir för din skull! Jag hör till dem som hade väntat mig ett mästerverk..

    1. Jag tyckte den var snudd på faktiskt. Men så är jag ju också oerhört intresserad av Baltikums historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.