Jag har bloggat 100 dagar i rad!

100

Då har jag klarat mitt mål – jag har bloggat 100 dagar i rad. Det blev lite stressigt nu på slutet i och med vår roadtrip så detta inlägg har tidsinställts. Det har varit roligt att haft en press på sig att skriva varje dag och jag tycker att jag klarade det ganska bra utan för många ”utfyllnadsinlägg”.

Ett syfte med den här utmaningen för min egen del var att bli bättre på att skriva om saker flera gånger. Alla läser långt ifrån allt och många saker förtjänas att lyftas flera än en gång. Det är det som är det härliga med litteratur, att böcker aldrig blir inaktuella. De går att läsas igen och med nya ögon och diskuteras utifrån nya erfarenheter.

Nu ska jag inte känna mig tvungen att blogga varje dag i sommar. Men det blir verkligen inte tyst här! Jag kanske inte bloggar imorgon igen eller så unnar mig en liten paus 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.