Jag gör inte som dhen

Jag vill bara säga att jag nu tar officiellt ställning för hen. Nu är det slut med han/hon, vederbörande eller otympliga omskrivningar. Hen är ett ord och ett praktiskt sådant. Jag tycker inte att alla barn ska kallas hen eller att kön ska suddas ut, jag tycker bara att det är positivt när språket förenklas och förbättras. Hen gör skrivandet lättare.

Nog om det. Nu kan ni störa er bäst ni vill.

3 kommentarer

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5453

  Ja, jag förstår inte att folk har så svårt att förstå just det. Hur kan man vara rädd för ett ord som berikar språket?

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5453

   Det övergår faktiskt mitt förstånd. Men varje dag hör jag minst en i övrigt vettig människa som säger att hen, det är att går för långt. Suck.

 2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5453
  • Hum20 september, 2012 kl. 10:03
  • Svara

  Hum låter mera maskulint och finare, Hum ska jag börja använda mig av. Hen låter för feminint och fult och alla män skäms om dom blir kallade något sådant. Hum!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.