Jag är Ginny Weasley!

Ginny Weasley

Jag missade Lyras fråga om vem jag är i Harry Potterböckerna! Såklart ska jag svara på det också och nu är det lördagskväll och jag passar på att vara lite mindre seriös? Jag är såklart Ginny Weasley, min favoritkaraktär.

Jag är nog inte lika modig som Ginny, men hon är väl egentligen den jag helst vill vara, eller önskar att jag vore då som ung. Jag var aldrig så pretto som Hermione och är inte nu så barsk som professor MacGongall. Nej då passar Ginny mig bättre.

Hon är kär i Harry, men hon väntar inte på att han ska bestämma sig utan dejtar andra. Hon är den som drar igång en alternativ klubb när någon behöver stå upp för det goda. Hon är något mer lågmäld mig vad jag är, men hon är långtifrån en tyst person. Sedan vet vi att hon blev sportjournalist när hon blev stor (visserligen efter en professionell quiddich-karriär) och det har alltid varit mitt drömyrke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.