Imorgon kommer jag att få träffa Nawal El Sadaawi!

Jag är så glad för att imorgon kommer Liberala Kvinnor tillsammans med föreningen Glöm aldrig Pela och Fadime att ordna ett seminarium om barn och tvångsäktenskap. Dit kommer ingen mindre än den egyptiska feministen och förhoppningsvis blivande nobelpristagaren i litteratur, Nawal El Saadawi. Hur coolt som helst!

Den 24 maj kommer Göran Lambertz att lämna över utredningen om Förstärkt skydd mot barn- och tvångsäktenskap till Regeringen och med anledning av det så uppmärksammar vi hederskulturen som drabbar många kvinnor i Sverige idag.  Tyvärr är seminariet mer än fullt, så det är ingen idé att jag gör mer reklam än såhär för det. Följ mig på Twitter imorgon. Jag twittrar så mycket jag kan från seminariet under hashtag #liberalakvinnor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.