Imorgon är det dags – julkalendern!

Krans 1Varje dag fram till julafton ska ni få läsa om en litterär feministisk karaktär i min julkalender. Jag ska bjuda er på berömda och glömda kvinnor som alla kan fungera som bra förebilder för unga såväl som gamla. Jag utlovar en stor blandning mellan nya och gamla och kända och okända karaktärer. Jag ska också försöka få en spridning över världen.

Jag har inte fyllt alla luckor än så tips på karaktärer jag inte får missa mottages tacksamt!

Häng med!

1 ping

  1. […] av att vara julkalenderfri. En julkalender kommer jag dock att följa varje dag och det är Feministbibliotekets där en feministisk litterär karaktär kommer dyka upp varje […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.