Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag

Födelsedag på Pinchos i Örebro 2020

Jag och Andreas på Pinchos i Örebro 2020.

Jag fyller 44 år idag. För ett år sedan var vi i Örebro för att bada äventyrsbad med barnen. Vi pratade pandemi och funderade på vad som skulle hända i Sverige efter sportlovet. Vi var rädda, men också försiktigt och naivt positiva. Så mycket har hänt sedan dess. Så mycket, och samtidigt så lite. Allt är inte rakt igenom negativt, men det känns jobbigt att inte ens ha möjlighet att ha en liten födelsedagsfest.

Det senaste året har inte bara inneburit isolering för egen del. Det har också inneburit att jag sluppit ett andrahandsboende och fått flytta in i ett stort fint hus, vilket jag är tacksam för varje dag. Jag är också glad och tacksam över alla fina zoom-träffar både med och utan boknsack i grunden och både på svenska och tyska!

Idag ska jag jobba och sedan försöka att ha hand om mig och ha det trevligt med familjen. Jag har planerat att gå till frisören, vilket lätt är den bästa födelsedagspresent till mig själv. Jag ska höra med min frisör om min hårfärg och sedan ska jag unna mig att beställa hem en färg för håret, för jag har bestämt mig för att den vägen vandra. Är inte beredd att byta mitt mörka hår mot grått riktigt än. Jag är trots allt bara 44 år.

I födelsedagspresent önskar jag mig VM-guld av Linn Svahn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.