Idag är det femton år sedan jag och Andreas blev ett par

10 years challange

10 years challange. 2009/2019.

Idag har jag och Andreas varit ett par i femton år. Igår var det femton år sedan vi träffades första gången i verkligheten. Jag blev kär i en kille jag aldrig träffat och lyckligtvis var jag lika attraherad av honom i verkligheten som jag hoppades att jag skulle vara. Jag skrev om mötet på Twitter igår.

Twitterrant

Det har varit femton fina år och framförallt två fina barn. Att vi får vara tillsammans och inte bara älska varandra, utan även älska dem över allt annat på jorden är så fint och gör mig så oändligt lycklig. Det blev bra det där och jag är tacksam över att nätdejting kom och att jag vågade åka till Stockholm för att se om den där snubben, som både var rolig och som kunde skriva, verkligen var den rätta.

Barna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.