Hemma från Thailand

Vi kom hem sent igår från Thailand. Nu sitter jag (äntligen faktiskt) i min soffa framför datorn och TV:n igen. Jag är enormt jetlaggad och varit vaken sedan fem i morse. Sedan jobbade jag. Jag jobbade fram till jag hörde om det fruktansvärda som hände idag i Stockholm och som förmodligen var en terrorattack. Då satte jag mig på tvärbanas ersättningsbuss som tog en och en halv timma hem från Stora Essingen. Just det, jag har fått ett nytt jobb! Fram till mitten av juli jobbar jag som opinionsstrateg på Lärarförbundet.

Här är några fina familjebilder från resan. Snart ska jag ge er mer bokrelaterade inlägg.

Familjen vid ett vattenfall

Här är familjen vid ett vattenfall i närheten av centrala Khao Lak.

Familjen på båtutflykt

Vi gjorde en utflykt till ön Koh Pha. Mycket vackert och en minnesvärd båttur.

Familjen i ett buddistiskt tempel

Vi ville visa barnen lite thailändsk kultur, så en dag åkte vi till ett buddistiskt tempel.

Familjen äter thaimat på J W Marriott

Här sitter familjen på J W Marriott lyxiga hotell och äter en fantastisk thaibuffé. Barnen var inte lika roade som vi vuxna. Selma lyckades till och med få personalen att ge henne pommes.

Familjen i solnedgång

Sista dagen i solnedgången över Khao Lak, med silverfärgat hav. En snäll australiensiska tog bilden när jag försökte ta en groupie utan selfiepinne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.