Hemma från London!

Nu är jag hemma från en härlig bokhelg i London! Jag åkte alldeles själv, men bodde på samma hotell som Siv och Ulrica så det gick verkligen inte nöd på mig. Jag kommer att återkomma till den här resan och alla litteratur- och kulturupplevelser. Men först en liten sammanfattning.

Julkitsch på Carnaby Street

Fredagen ägnades åt afternoon tea med bästa bokbloggarkollegorna och sedan en tur med västmanländskan genom Centrum och Soho. Här Carnaby Street och dess julkitsch. Underbart! Vi köpte te i ”min” tebutik på Neal Street i Soho och jag köpte även te på Fortnum and Mason.

Gender studies på Waterstone

På fredagkvällen hanns även ett besök med på Waterstone, och jag hittade hem nästan direkt!

Hatchard på Piccadilly Street

Vi gick förbi denna underbara gamla bokhandel på Piccadilly Street, Hatchard – Bestseller since 1797!

Jag utanför The open book i Richmond

Lördagen ägnades nästan enbart åt bokbloggaraktiviteter som Breakfast Book Club ordnat tillsammans med Camilla som bor i London. Den turen återkommer jag till. Här står jag någonstans i Richmond, Virginia Woolfs hemkvarter, och är nöjd bokkund (som dessutom handlat lokalt!).

Vackra dörrar vid Themsen

Lite vackra dörrfasader från promenaden i Richmond och vid Themsen.

1 ping

  1. […] av årets höjdpunkter var bokresa till London med Breakfast Bookclub. Jag köpte massor av böcker, spanade in kitschigt julpynt och drack mycket […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.