Grattis Lyrans Noblesser 7 år!

MuminmuggarDet blir många grattis idag. Nu vill jag gratulera Lyrans Noblesser på sjuårsdagen och därmed passa på att delta i en utloggning på bloggen. Glansholms Bokhandel & Antikvariat har sponsrat med priser och om man vinner kan man få välja en Muminmugg och det vill jag självklart vinna! Jag älskar de söta muggarna och har många i mitt skåp som ni kan se ovan.

Men jag skriver inte om den här födelsedagen bara för att vinna en muminmugg, utan för att Lyrans Noblesser är en av mina favoritbloggar. Lyran har bra boksmak, skriver skarpa recensioner och är en jäkla trevlig figur både på nätet och i verkligheten. Jag vill, med tanke på alla tematrio du bjuder på varje vecka, göra som danskarna och utbringa ett trefaldigt leve på bloggens födelsedag!

Hurra! Hurra! Hurra!

1 kommentar

  1. Tack, Hanna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.