Grattis Hugo på åttaårsdagen och det är inte klokt så stor du är!

Grattis Hugo på åttaårsdagen!

Nu har min lilla pojke fyllt åtta år. Det är inte klokt vad han har blivit stor. Blir lika förvånad varje födelsedag. I år kan vi eventuellt kvala in på topplistan över årets föräldrar, för Hugo fick det han önskade sig så mycket att han  nästan kräktes – ett TV-spel. Det blev en Nintendo Switch och spelet Minecraft.

Hugo fyller åtta år

Här ser Hugo rätt sammanbiten ut, men det gör han ofta när han är med om roliga saker. Han är eftertänksam och begrundar.

Hugo fyller åtta år

Jag hämtade Hugo tidigt, precis när skolan var slut, för att vi skulle göra precis det han ville. Vi gick och fikade en prinsessbakelse och sen ville han spela. Han låg såhär ganska länge och tog sedan en paus för att hämta bästa vännen Elsa som är bättre på Minecraft än han. Som tur är behövs ingen skärmtid än. De spelade glatt en stund för att sen komma på att de ville leka annat. Då hade lillasyster hunnit komma hem och hon fick vara med, vilket såklart värmer ett mammahjärta lite extra.

Hugo fyller åtta år

Vi avslutade kvällen på den lokala pizzerian och Hugo fick en pizza som en 8:a! (Men vet restaurangen inte om att så små barn inte tål något som är grönt och kan tas för sallad???). Sedan blev det myskväll för tre av oss och bums i säng för minsta busfröet.

Min lilla pojke, när blev du såhär stor?

(Och för den som undrar och hänger med i debatten så kan jag meddela att Hugo har godkänt alla bilder.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.