Gran Canaria – here we come!

Nu blir det en liten bloggpaus på en vecka. Idag efter jobbet beger familjen Lager-Ericson sig till Arlanda för att sova en natt på hotell Radisson Sky City. Sedan bär det iväg med ett tidigt morgonflyg till Gran Canaria och Bahía Feliz. VI ska bo på Fritidsresors resort Blue Village med Bamskeklubben och alla bekvämligheter man kan tänka sig (utom all inclusive, där gick vår gräns). Vi har gjort en liknande resa en gång tidigare och det var för fyra år sedan till Playa Blanca på Lanzarote, men av naturliga själ var Bamseklubben inget alternativ för Hugo på den resan så det blir första gången vi testar det.

Vi gillar ju äventyr, långa resor till Asien eller andra ställen, rundresor, se städer och stränder på samma resa, men vi har kapitulerat för det faktum att vi har en fyraåring med andra typer av behov och önskemål. Jag är dessutom gravid. Allt har sin tid som en kollega sa och så är det ju. Australien, Argentina och Vietnam ligger kvar.

Det är heller inte vrålvarmt på Kanarieöarna just nu (det är det för övrigt aldrig), men vi står ut med mulet och 17 grader också. Hoppas bara att vi får lite sol så att vi kan bada mycket. Mina förväntningar på resan är annars att koppla av, läsa mycket och äta gott. Jag har inte högre krav än så.

Vi ses när jag är tillbaka om jag inte lägger något kort inlägg om hur jag har det under veckan.

Mor och son i solhatt

Så såg vi ut då, 2012 på Lanzarote. Nu kommer nog Hugo att uppskatta resan på ett helt annat sätt.

1 kommentar

  1. Ha det så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.