Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Glad påsk önskar jag från Stockholm

Glad påsk önskar jag från Stockholm

Påskris i andrahandslägenheten

Vi är i Stockholm fast det är påsk. Vi brukar alltid vara i Lidköping. Men där bor min mamma och pappa som tillhör riskgrupp så det blev inget av med det i år och dessutom ska man ju inte resa från Stockholm så vi håller oss lydigt hemma.

Vi har pussel påskpyssel, påskris och blommor. Detta trots att jag råkade lägga påskpyntlådan bland sakerna som skulle magasineras och inte bland dem som skulle till andrahandsboendet. Som tur var kom påskhandduken med! Vi hade ju en målbild om att kunna flytta in i huset (som då inte var ett specifikt hus, utan mer en dröm) nu i påsk. Så blev det inte. Istället blir vi bostadslösa i juli, men det ordnar sig!

I påsk läser jag Som pesten av Hanne-Vibeke Holst (det är en tegelsten så det kommer ta ett tag), Det osynliga barnet av Tove Jansson och Den besvärliga Elin Wägner av Ulrika Knutson. Jag har även lyssnat på Anna Ekberg, men För kärlekens skull var ett riktigt bottennapp, till skillnad från Den hemliga kvinnan. Jag har också tittat på Unorthodox, som jag snart ska skriva om!

Glad påsk kära läsare och hoppas att ni har det bra, trots att ni inte får träffa nära och kära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.