Glad nationaldag!

Glad nationaldag! Jag har haft en fin dag på Landsort med mina nära och kära. Syftet var att köra ut båten och det gjorde vi och passade på att sola (jag), leta pokémon (jag och sonen), leka med kusinen (dottern), bygga koja (dottern) och hänga i hängmatta (alla barn). Samt – jag höll på att glömma – tappa en lins och göra sig köroduglig och därmed kunna dricka en öl i puben (maken).

Sveriges nationaldag på Landsort

Många var ute idag och flaggade. Jag är så mycket hellre här bland lite folk än på Skansen bland massor av folk en dag som denna. Lite skönt med en högtid utan traditioner och därmed utan krav. Vi åt medhavd korv som vi stekte i svågerns utekök.

Blommor i en klippskreva på Landsort

Underbara violer i en klippskreva på Landsort. Det var så mycket blommor och vacker grönska. Vi brukar normalt komma ut lite senare så det var underbart att se Landsort i försommarskrud.

Två kusiner i en hängmatta

Två kusiner hade så roligt i en hängmatta och sjöng sig igenom alla sånger de lärt sin på YouTube. Samtidigt var den lite äldre kusinen ute och sprang omkring på ön helt fritt. Alla hade en helt underbar nationaldag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.