Glad feministisk midsommar!

Glad feministisk midsommar på er kära läsare! Jag har haft en fin dag med släkt och barn och traditionell dans runt stången. Mitt feministiska bidrag till dagen var, förutom att sjunga att kråkan och björnen var hon, att frivilligt anmäla mig till stångresare.

Enbart män anmälde sig (såklart) och jag och två andra kvinnor upptäckte detta och skyndade fram för att utjämna könsobalansen inför ögonen på våra barn. (Jag känner inte de andra kvinnorna , men jag gissar av deras miner och beslutsamhet att döma, att de var ute i samma ärende som jag).

Jag resr midsommarstången på Landsort

Här ser ni mig som en av tre kvinnor som är feminister i praktiken och reser midsommarstången på Landsort.

Jag midsommar 2019

Jag är kvinnan i den här fina klänningen som Pernilla Wahlgren designat! (Nej, jag fick inte betalt för att skriva det.)

Hoppas att ni hade en lika fin midsommar som jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.