Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 För tio år sedan kom världens bästa Hugo till världen!

För tio år sedan kom världens bästa Hugo till världen!

Hugo på Gröna Lund

Hugo på Gröna Lund. September 2021.

I tio år har jag varit mamma och i tio år har en av världens bästa människor funnits. Igår firade vi honom kungligt i förväg med ett överraskningsbesök på Gröna Lund. Han och lillasyster blev mer än överraskade när vi styrde kosan mot tivolit och vi åkte så mycket vi orkade hela kvällen. De hade gissat på allt möjligt från att gå på bio till att åka lite båt och sedan åka hem igen där en fest väntade.

Det är tio år sedan som jag förvirrad insåg att jag nu har ett barn att ta hand om. Det var sannerligen inte lätt, även om det på något sätt ju var det. Inga sköterskor följde med oss rookieföräldrar hem och han är nu en välartad tioåring. Nått rätt gjorde vi med andra ord i all förvirring.

Idag är Hugo en glad, omtänksam, modig och klok kille som älskar att spela Minecraft, hänga med kompisar bada i havet och hoppa studsmatta. Även om att gå upp på morgonen inte är hans favoritsysselsättning så är skolan rätt rolig att vara i. Det märks nar han, som får välja själv när han ska gå hem, oftast inte dyker upp hemma förrän fritids är slut.

Idag ska vi fira honom mer, först bara familjen med en riktigt härlig sconesfrukost som han älskar och sedan kommer kompisarna. Det blir gamingkväll med oändligt med chips, godis och läsk, samt pizza och kladdkaka. Tyvärr är det förkylningstider i en pandemi, så många har varit tvungen att lämna återbud. Jag tror ändå att de som kommer, kommer att få en kul kväll!

När jag ser bilder från Hugos tidigare födelsedagar känns det overkligt att den fina kille på bilden ovan är min son och att han blivit så stor. Jag ser mig ofta fortfarande som en småbarnsförälder, men om ett år har jag bara skolbarn. Det går fort, men samtidigt blir det också så mycket roligare för att jag får se hur mina barn utvecklas och de delar med sig om vad de tänker på.

Idag är det Hugos dag och nu ska vi börja fira honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.