Feministbrud goes landsmöte

Då är dags att packa sina väskor för att dra i väg till Västerås och Folkpartiets landsmöte. Det blir mycket att stå i från torsdag till söndag. Jag är ansvarig för att webben är uppdaterad med senaste info och har lyckligtvis många till min hjälp

Det är nog inte helt omöjligt att bloggen blir lidande i några dagar. Jag orkar nog inte tidsinställa en massa inlägg idag och kvällarna kommer att bli sena och jag kommer att vilja sova. Men man ska aldrig säga aldrig när det gäller mig och mitt bloggande 🙂

På söndag kommer jämställdhetsfrågorna upp och partistyrelsen har sagt ja till en tredje pappamånad, vilket jag är mycket glad för. Jag är försiktigt positiv till att detta ska gå igenom. Senaste numret av Tidningen NU, en folkpartianknuten veckotidning, har detta på omslaget:

Tidningen NU Tidningen NU

Woho! På söndag smäller det! (Som personal har jag dock inte själv rösträtt.)

Vi ses i sociala medier under #landsmote!

2 kommentarer

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

  En tredje pappamånad- hurra! Jan Björklund- bort, Birgitta Ohlsson in! Förväntar mig att du kan trolla och simsalabim-fixa detta 😉

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379
   • Hanna13 november, 2013 kl. 10:23
    Författare
   • Svara

   Inga kommentarer 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.