Feministiska klassiker på nytt

Jag har drivit denna sajt nu i snart fem år och det var varit lärorikt och utvecklande. Jag har inga planer på att lägga ner i första taget, utan tvärt om vill jag utforska den feministiska litteraturen mer. Men en sak har slagit mig och det är att jag nu skriver längre och fylligare recensioner än vad jag gjorde i början. Många av de stora feministiska klassikerna läste jag i början och det betyder att flera recensioner av viktiga verk är ganska korta och innehållslösa. Jag har därför bestämt mig för att skriva nya recensioner på de viktigaste böckerna. Längst ner i dessa recensioner kommer jag att lägga in en länk till den ursprungliga recensionen för den som är intresserad.

Detta är en sajt som inte främst är till för den som vill se min personliga utveckling i mitt skrivande, utan mest för den som vill veta mer om feministisk litteratur. Därför har jag valt att göra såhär.

Jag har redan smygstartat i senaste numret av Liberal Debatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.