Feministbrud som 21-åring

Jag avslutar kvällen med en bild av mig som 21-åring. Bilden är tagen i en turistbuss i London 1998. Örat tillhör min dåvarande bästa vän Frida. Vi var väldigt olika och tappade tyvärr kontakten. Trist är att hon har ett sådant vanligt efternamn så att eftersöka på Facebook skulle ta flera timmar. Dessutom är hon en person som skulle kunna tänkas inte finnas där av ideologiska skäl. Men om du av någon anledning läser detta så kan jag bara säga: Frida jag saknar dig, även om du inte tror det.

Hanna som 21-åring: Trivs som student, men längtar någon annanstans. Längtar framförallt efter någon av motsatt kön att lycka lite extra om.

Nu: Jag har kvar solglajjerna, men de är tyvärr lite för slitna. Annars skitsnygga och jag önskar att jag kunde hitta några likande! Köpta på HM för typ 20 kr runt 1998.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.