Feministbrud som 16-åring på väg ut

Hanna på väg utDagens #thowbackthursday blir en liten påminnelse om att det inte behöver vara jobbigt att bli äldre.

Min pappa fotade mig när jag skulle ut, första året på gymnasiet. Det här är en outfit. Det är nästan så att jag inte har distans nog att lägga ut detta, för frågan är om det var modernt ens då, 1993. Men i vilket fall som helst så kände jag mig snygg, och det var ju det viktigaste…eller nåt…

Jag har ett par kollegor som är födda runt 1990 och det känns alltid lika konstigt att det är jag som är gammal och varit med länge. På den här bilden var de bara småbarn. Åldersnojja ska jag verkligen tränga undan, för det finns ju en viss charm i att ha varit med på den tiden. Att ha varit klädd i batikkjol och hemsk väst på ett fylleslag på Stadt i Lidköping 1993 vill jag ju för allt i världen ha gått miste om.

Den 16-åriga Hanna var glad att gå på gymnasiet, ville hångla mer och började så smått att längta bort från småstaden till den stora staden Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.