Feministbrud på kulturjakt i Lund

Jag är med jobbet på en lantbruksmässa i Borgeby i Skåne. Det ligger strax utanför Lund och därför bor jag och min kollega i centrala Lund. Idag efter monterbyggandet passade jag på att ta en promenad och dessutom träffa en barndomsvän som bor här.

Lite bilder från min eftermiddags-/kvällstur i Lund.

Lunds domkyrka

Lunds domkyrka. Ett landmärke.

Pittoreska gator i Lund

Stadskärnan i Lund är oerhört mysig. Det finns fina korsvirkeshus och så dessa små pittoreska gator med låga hus.

Grand Hotel i Lund

Vi bor på Grand Hotel och det är oerhört fint. Tyvärr är det en byggarbetsplats precis utanför just nu, men byggnaden och inredning en är så oerhört fin att jag kan leva med det. Nu ska jag strax sova i rummet med de underbara tapeterna och det fantastiska handfatet mitt i rummet.

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Lund är fint! Bodde där under min studietid.

    1. Det är jättefint!

  2. Och så träffade du mig ?

    1. Och det skrev jag inte! Nu skäms jag lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.