Feministbrud is back in business

Då har jag äntligen fått börja jobba efter en veckas kräkande och illamående. Det var min första dag på Liberala kvinnor som förbundssekreterare och på sätt och vis även första dagen som webbredaktör för Folkpartiet (kallades politisk sekreterare innan). Båda jobben har sina kontor i Riksdagen, så jag byter bara rum i korridoren när jag byter mellan jobben. Första dagen gick mest åt att sitta i möte och försöka få en bild av läget och vad som ska göras, samt fixa praktiska saker som dator och telefon.

Det kändes bra att vara tillbaka och det kändes bra när jag träffade Andreas och Hugo på tunnelbanan hem. Jag älskar min lilla familj, men jag klarar av att jobba och jag tycker att det är roligt att en ny del av livet startar nu. Jag vet att Andreas är en fantastisk pappa som tar bra hand om sin son och jag vet att Hugo är ett barn som anpassar sig och kommer att trivas jättebra hemma med pappa. Det känns också bra att jag förstår allt detta och kan  njuta av att jobba och prata strunt med mina kollegor, medan mitt barn har det bra någon annanstans.

Riksdagen nu i eftermiddags när jag var på väg hem.

2 kommentarer

    • andersstarmark26 mars, 2012 kl. 07:30
    • Svara

    Folkparitet? Paritet med vad? ;P

    1. Haha, jättekul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.