Feministbrud goes Almedalen

På söndag åker jag till Almedalen, tillsammans med en miljon andra politiker och opinionsbildare. Det verkligen bli roligt! Jag ska jobba där så det blir en hektisk dag på onsdag då det är folkpartiets dag. Annars ska jag försöka att förena nytta med nöje och gå på lite olika seminarium. Jag hittade inget riktigt spännande jämställdhet- eller feminismseminarium när jag kunde gå, men har ni några tips så säg till! (Jag är där måndag, tisdag och onsdag, men väldigt upptagen på onsdag.)

Dessa seminarium ska jag passa på att gå på, som har med sociala medier att göra:
4/7 10:30-11:30 Vem vinner på de sociala medierna? Arr TV4
4/7 15:00-16:00 Opinionsbildare på egna ben. Arr Politometern och Almega (Bloggplats H12)
6/7 10:30-11:30 Borde Carl Bildt sluta twittra? Arr Westander

Lite bilder från förr:

Jag i Almedalen förra året. Jag pratar nog med någon kollega om var vi ska mötas upp. Foto: min man.

Folkpartiet segrade i Svenska innebandyförbundets turnering för politiska partier i Almedalen. Jag var med i det segrande laget (ingen dam- eller herrinnebandy här!).

Såhär såg jag ut i Almedalen 2006. En lite yngre Hanna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.