Feministbrud goes Almedalen

Nu sticker jag till Almedalen en vecka och tar med min hela familjen. Hela som i mamma och pappa också. Jag har haft huvudet på helt andra ställen och att planera en vecka med spännande seminarier har kommit i sista hand (=blev aldrig av) och det jag vet är att jag ska jobba en hel del när familjen åkt hem och innan dess ska jag försöka att göra spännande saker. En sak vet jag och det är att jag imorgon kl 16 ska jag gå på detta:

Kvinnoförbunden – blåslampa eller falnande glöd?
Arrangör: Talmannens referensgrupp för jämställdhetsfrågor
Tid: måndagen den 2 juli kl. 16.00-17.30
Plats: Värdshuset Lindgårdens trädgårdsservering.
Om seminariet: Samtliga kvinnoförbund eller motsvarande organisationer deltar i panelen och 0ch fil dr. Katarina Barrling, Uppsala universitet är moderator.

Har jag inte bokat en tidig båt på fredagen hade jag gått på det här:

Torskarna runt Östersjön måste stoppas – Hur kan ett ökat samarbete minska sexhandeln?
Arrangör: Folkpartiet Liberalerna/Svenska Folkpartiet i Finland
Tid: Fredag 6 juli 09:00-10:00
Plats: Wallers, Wallers plats 2
Om seminariet: Välkommen till ett samtal med EU-minister Birgitta Ohlsson (FP) och Finlands justitieminister Anna-Maja Henriksson (Svenska Folkpartiet) om åtgärder mot traffickning runt Östersjön. Moderator: Bonnie Bernström, ordförande Liberala Kvinnor.

Sedan har jag såklart fullt upp på torsdag då¨det är Folkpartiets dag.

I år ska jag inte spela innebandy.

Jag har massor av recensioner på G men de får vänta. Nu får ni hålla till godo med referat från Almedalen. Vi ses lite sporadiskt under hela juli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.