Feministbiblioteket har 500 recensioner!

I och med Sandra Kalnietes bok om sitt liv i Sibirien har Feministbiblioteket nått 500 recensioner. Det känns verkligen stort!

Idag går flyget först mot Istanbul och sedan Hongkong. Vi landar imorgon eftermiddag lokal tid. Jag har packat, klätt på mig reskläder och sonen sover förmiddag ovanligt tidigt. Snart ska vi ta den sista sprutan inför resan.

På fredag kommer ett utlovat inlägg om litteraturkanonen, det har jag förinställt så det kommer som jag sagt. När jag kommer hem kommer ni att få veta vilka böcker vi valt!

Den 25:e mars tänkte jag dra igång ett nytt projekt – världsutmaningen. Det vore jätteroligt om fler ville hänga på den och anmäl er i så fall i kommentarsfältet. Reglerna är en bok från varje världsdel och det är de geografiska världsdelarna som gäller (inte Latinamerika, utan Nordamerika). Jag för egen del har fler kriterier för min läsning: böckerna ska platsa här, handlingen ska utspela sig i världsdelen och jag får inte välja böcker från för mig vanliga länder. Häng gärna på!

En liten förhandstitt på mina böcker:

20130306-095149.jpg

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. En världsutmaning! Låter spännande. Jag har några böcker på lager så det är möjligt att jag hänger på 🙂

    1. Kul! Jag ska skiva mer om det den 25:e.

  2. Grattis till 500 recensioner! En världsutmaning låter väldigt spännande! Hur länge kommer den pågå?

    1. Jag tänkte fram till sommaren eller till midsommar. Folk behöver ju lite olika lång tid på sig att läsa. Jag har dessutom en massa recex som ska läsas samtidigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.