Feministbiblioteket goes Kvinnohat!

Schyman pekar finger

Gudrun Schyman pekar finger, Kvinnohats avatar.

Jag har en mycket rolig nyhet att berätta. Vecka 37 kommer jag att gästposta på Instagramkontot Kvinnohat. För er som inte vet vad det är för något kan jag berätta att det är ett feministiskt konto där en ny person varje vecka lägger upp bilder på ett tema. Den här veckan är det en samisk transperson som gästpostar. Det är oerhört blandade ämnen och jag är glad att feministisk litteratur nu ska få en egen vecka.

Jag ska såklart inte avslöja vilka böcker jag kommer att tipsa om, men det ska bli en blandad kompott av feministisk teori, världslitteratur och gamla feministiska klassiker. Jag ska också försöka få in böcker för alla åldrar.

Nu ska jag ägna mig åt förberedelse så att veckan blir så bra som möjligt. Jag tycker att du ska gå in och gilla Kvinnohat redan nu, dels för att det är ett bra konto, men också för att inte missa veckan!

När: 12-18 september (vecka 37)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.