Ett kärt återeende

I helgen var min österrikiska kompis Julia här med sin familj och det var sannerligen ett kärt återseende! Hennes son är så när som på någon månad lika gammal som Hugo och de lekte fint tillsammans. Julias flickvän och ett äldre barn var också med. Det var så roligt att återse Julia och att få träffa hennes familj. Vi åt middag hos oss och var en dag på Skansen och såklart lovade jag att vi nästa gång ses i Wien.

Julia och jag 2015

Här är vi på Skansen vaktandes barnen i rutschkanan. Det är 2015 och vi har inte setts sedan 2008. Vi pratade såklart en hel del gamla minnen och när jag kom hem på kvällen kunde jag inte låta bli att leta upp bilderna från min fantastiska utbytestermin i Wien 1999.

Julia och jag dansar i korridorsköket i Wien 1999

Inför en av alla korridorsfester vi hade. Vi hade nog redan gått på spriten ser det ut som. (Ja, jag rökte på den tiden och nej, jag tänker inte låtsas som om det är hemligt längre.) Lite kul att se den här bilden efter att Julias son avundsjukt tittat på Hugo som fick sitta längre upp i luften på mammas axlar. ”Du är så liten och Hugos mamma så stor!”

Julia och jag i Bratislava 1999

Bratislava i november 1999. Vi var där med Radka, som är från Slovakien, och svenska Kristina. Jag har en bild även på Kristina och Radka och den ser ungefär lika fånig ut som den här och jag drar mig till minnes att vi var extremt flamsiga och att Jag och Julia här förmodligen försöker föreställa ett förälskat par. Vi är i vilket fall på finkrog i Bratislava som inte gick på speciellt mycket.Julia och jag på nån bar 1999

Och så till sist en härlig bild från någon bar någonstans i Wien. Kanske var det Lukas, kanske var det Weberknecht, kanske var det någon helt annan. Kul verkade vi ha i alla fall. Som alltid. Vi hade himla kul nästan jämt och det är underbara minnen från en tid som inte var särskilt lång, men som rymmer upplevelser för ett halvt liv.

Det var så fantastiskt kul att träffa dig igen, Julia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.