Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En fin kväll på Sekwa med invigning av lillebror Norra

En fin kväll på Sekwa med invigning av lillebror Norra

Det är många kultur- och litteraturarrangemang om man bor i Stockholm och som småbarnsförälder är det svårt att hinna med att gå på allt. Eller snarare svårt att hinna med att gå på något, kanske är mer korrekt beskrivning. Men när jag fick inbjudan att gå på Sekwas releaseparty för sitt nya lillebrorförlag Norra och två nya titlar så hade jag svårt att tacka nej.

Sekwa förlag

För den som inte vet så är Sekwa ett förlag som ger ut franskspråkig litteratur. De har sedan tidigare ett lillasysterförlag, Etta, som ger ut engelskspråkiga böcker. Nu finns alltså Norra och under det namnet ska de fokusera på nordiska författare.

Två böcker från det nya lillebrorförlaget Norra

De två nya titlarna som det firades idag var Barnet av Kjersti Annesdatter Skomsvold från Norge och Agathe av Anne Cathrine Bomann från Danmark. Jag har påbörjat Barnet och är så långt mycket imponerad!

Norra

Kjersti och Anne Catrine läste ur sina böcker och det var underbart att få höra dem läsa på norska och danska. En liten känsla av att jag borde läsa dem på originalspråk smög sig på mig. Men Kjersti har skrivit fler böcker så jag kan ju välja någon av hennes andra att läsa på norska!

Västmanländskan, Feministbrd och Sincerely Johanna

Så fantastiskt roligt när man går på bokträff och träffar två av bokbloggvärldens mest briljanta kvinnor. Och inte bara briljanta, utan även trevliga. Det blev en extra fin kväll för att jag fick hänga med Västmanländskan och Sincerely Johanna, eller Ulrica och Johanna som de ju heter på riktigt.

Signerat ex av Barnet

Jag fick mitt ex fint signerat av Kjersti! Nu är jag såklart sugen på att även läsa Agathe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.