Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Efter sjutton sorger och åtta bedrövelser... - Feministbiblioteket

Efter sjutton sorger och åtta bedrövelser…

…eller kanske ska jag säga efter mycket blod, svett och framförallt tårar? I alla fall kan jag berätta för er läsare att jag och min man äntligen är på god väg att få ett till barn! Jag ha nu varit gravid i tre månader och den värsta oron har lagt sig. Jag mår dessutom ordentligt dåligt så det är ingen tvekan om vad som är på gång i kroppen.

Jag vet inte om någon har märkt att jag kanske inte skriver riktigt lika mycket som förut (eftersom jag ändå skriver en hel del), men det beror i alla fall på att jag varit så otroligt trött de första månaderna och dessutom mått fruktansvärt illa. Tröttheten har lite lagt sig men jag funderar ändå på när jag ska få behålla alla middagar. Jag är inte riktigt där än.

Men en rolig sak den här graviditeten är att jag är barnmorskans bästa vän! Jag äter bara sånt jag får (kallskuret och rått kött får det att vändas i magen på mig) och jag äter inte sånt jag inte borde (godis, läsk och glass är fantastiskt gott, men ger en vidrig eftersmak som jag kräks av). Fast jag går inte och tränar då, som hon sa att jag skulle göra, så det är väl det.

Jag har drömt så många gånger om att vara där jag är nu och jag trodde alltid att jag skulle vara så ofantligt lycklig, om inte oron tog över. Nu kräks jag bort euforin. Det var ju inte så det skulle kännas, men nu är det så och det positiva i det är att jag inte heller har kraft att oroa mig. Jag siktar framåt och hoppas att jag mår lite bättre i London om drygt tre veckor. Då vill jag dricka te och äta scones med lemon curd, men nu får båda sakerna mig att… ja ni har fattat vid det här laget 🙂

Midsommar 2015

Midsommar 2015. Nästa år är vi förhoppningsvis fyra.

14 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Grattis, kära Hanna! Åh, vad glad jag är för er skull!

   • Hanna12 november, 2015 kl. 10:04
    Författare
   • Svara

   Tack <3 Vi är otroligt glada såklart, trots allt fysiskt elände 🙂

 2. Grattis!

   • Hanna12 november, 2015 kl. 10:23
    Författare
   • Svara

   Tack <3

 3. Åh så jag känner igen den känslan, att längta så fruktansvärt mycket och sedan må pyton. Jag är så glad för er skull, glädjen och lyckan kommer nog! Kram!

   • Hanna12 november, 2015 kl. 10:29
    Författare
   • Svara

   Det gör den ju och en sak kan jag ju vara säker på och det är att det kommer att vara värt det 🙂 kram!

 4. Grattis!

   • Hanna12 november, 2015 kl. 10:30
    Författare
   • Svara

   Tack <3

 5. Grattis och lycka till!

   • Hanna12 november, 2015 kl. 10:31
    Författare
   • Svara

   Tack <3

 6. Åh, vad roligt! Många, många grattis!

   • Hanna12 november, 2015 kl. 03:52
    Författare
   • Svara

   Tack <3

 7. Åh, vad roligt att höra, grattis!

   • Hanna13 november, 2015 kl. 09:14
    Författare
   • Svara

   Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.