Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Det blir ingen fysisk bokmässa i år :(

Det blir ingen fysisk bokmässa i år :(

Bokmässan 2019

En annan tid, ett annat liv. September 2019.

Det spelar ingen roll om det är rätt beslut eller om det var väntat, att det inte blir någon fysisk bokmässa i år är fruktansvärt tråkigt. Det kommer att bli en digital mässa, men det är inte samma sak om jag inte får springa runt och heja på vänner, internetbekana, författare och förlagsfolk.

Det är mötena som är det viktigaste, mötena och myllret. I kombination med att lyssna på spännande seminarier och sedan diskutera dem med likasinnade. Jag säger som Linda Enligt O att så intresserad är jag inte att jag skulle sätta mig framför datorn och lyssna på seminarium via webben i fyra dagar. Ensam.

Jag får istället hoppas på – och själv ta initiativ till – att det går att sy ihop en träff eller liknande i Göteborg vid samma tid. Det hänger ju på att vi får resa och får ses då. Men får vi det så vill jag träffa alla härliga bokbloggare för ny energi för hösten. Och får vi inte det så kan jag i alla fall ägna sommaren och början av hösten att drömma om att vi får det.

Jag längtar så  mycket till att allt återgår till det normala. Just nu är jag inne i en gnällperiod och ser allt mycket mer negativt än innan. Det går i vågor, men ändå så otroligt sjukt hur normaliserad denna tillvaro har blivit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.