Det blir en bokmässa i år för mig trots allt!

Dröm om bokmässan

I juli hade jag vad som krävdes, påse, smycken och jag var på mässan. Men inget bokfolk.

Jag kommer att åka till Göteborg under bokmässehelgen i september. Jag bestämde mig för det. Det är dyrt att gå in på mässan och jag vet ännu inte om jag ska unna mig det. Jag ska ändå åka dit. Just nu bokar jag in författarintervjuer för fullt och jag planerar sociala aktiviteter med mina bokbloggarkollegor. Jag känner att peppen bara växer! Det var längesedan jag gjorde något sådant, ja det var det ju för oss alla.

Jag var i Svenska Mässans lokaler i somras då vi bodde på Hotel Gothia Towers med familjen och gick på Liseberg. Då fick vi se att mässhallen används som padelhall. Nu ska det ju inte vara något mässgolv på bokmässan så jag kanske ska ta med mig ett padelracket istället. Fast jag hoppas förstås att jag ska ha annat för mig än att fundera på träning.

Ser vi på bokmässan?

Padelhall i Svenska Mässan

I juli var där en padelhall i Svenska Mässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.