Dagens feminist – en succé

Årets julkalender här på Feministbiblioteket har varit en stor succé på många sätt. Jag har fått massa positiv respons här, på Facebook och Twitter och även muntligt. Jag känner att det var svårt att välja ut tjugofyra feminister som skulle vara med och det blev lite ad hoc från dag till dag. Jag valde att ha så stor geografisk och tidsmässig spridning som möjligt, framför att ta mina tjugofyra favoriter.

Jag har kommit fram till att i och med gårdagens sista lucka så är det inte slut med dagens feminist. Jag kommer att fortsätta med veckans feminist framöver och om motivationen börjar tryta så blir det månadens feminist. Alla feminister jag skrivit om finns under Introduktion. Där ligger de i bokstavsordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.