Då var det dags att klippa sig och börja jobba igen

Barnen badar på Järflotta

Nej, jag har inte prioriterat en tur in till stan för att klippa mig, men nu är det jobb igen. Mycket tidigare än vad jag blivit van vid, men det är valrörelse och inte så mycket att göra. Jobbet ska bli otroligt spännande de närmaste veckorna, såklart, men det hindrar mig inte från att tycka att det är lite extra motigt och jobbigt en dag som denna. Semester är jäkligt gött faktiskt.

Semestern avslutades med en grand finale, Landsorts årliga sommarfest som varit inställd sedan 2019. Nu var det storslaget med liveband som spelade allt människor mellan 40 och 70 vill höra. Vi dansade tills barnen stupade. Annars är det otaliga bad och ljuva solnedgångar som jag kommer att ta med mig från den här semestern och in i den kommande valrörelsen.

Sommaren är inte slut för att jag börjar jobba, jag måste bara förstå det. Jag tycker om att vara hemma i vårt fina hus och det har inte blivit mycket av den varan i sommar. Nu blir det vardag med en extra guldkant eftersom vi inte måste stressa upp till skolan och kan bada på kvällarna. Någon helg på Landsort framöver hoppas jag också att det blir.

Nu blir det åka av och jag hoppas att jag faktiskt hinner klippa mig. Jag hoppas också att jag ska kunna blogga lika mycket som förr, men vet ni, för mig är bloggen avkoppling och motsats till stress. Därför tror jag att jag kommer att terapia mig med den när jobbet blir för jobbigt.

Saker jag njuter av såhär första jobbveckan:

  • Sova i min egen säng.
  • Klä mig snyggt och sminka mig.
  • Inte behöva ringa vänner och be dem hämta ut paket.
  • Kunna handla vad jag vill när jag vill.
  • Bo på stor yta.
  • Kunna tvätta när jag vill.
  • Stockholm i sommarskrud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.