#bookaday 10:e juni – Påminnelse om någon jag älskar

Bookaday

Dagens utmaning i #bookaday är Reminds me of someone I love.

Mellan sommarens längtan och vinterns köldLeif GW Perssons Olof Palme-trilogi påminner mig om min man. Detta kommer nog inte som en överraskning för den som hänger med i hans #palmemordstimmen varje torsdagskväll på Twitter eller den som ofta hör honom berätta om polisspåret eller hur liten sannolikhet det var att Christer Pettersson sköt. Jag läste inte böckerna i ordning, men ska du läsa dem så rekommenderar jag det; Mellan sommarens längtan och vinterns köld, En annan tid ett annat liv och Faller fritt som i en dröm. Den första boken är en av de bästa deckare jag har läst. De andra är också riktigt, riktigt bra. Som sagt så påminner de om min älskade make som har det nördiga intresset mordet på Olof Palme.

2 kommentarer

  1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

    Åh, palmemordstimmen är jättebra!

    1. Deprecated: get_user_by_email har upphört sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') istället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211

      Nu blir min man jätteglad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.