Bokrea eller ej, nu får det bli lite nya böcker!

Adlibris kundkorg

Jag har inte köpt något fast det varit bokrea. Det var ett tag sedan jag beställde nya böcker (om man bortser från min årliga julklapp till mig själv som jag beställer varje julaftons kväll). Här är den inkorg jag haft på Adlibris ett tag och fyllt på och dragit ifrån. Nu trycker jag på beställ!

Aednan av Linnea Axelsson: Mitt enda bokreafynd. Jag har velat läsa denna boken ända sedan den fick Augustpriset.

Deeds Not Words av Helen Pankhurst: När jag fick höra att Pankhurst kommer till Bokmässan måste jag såklart läsa hennes senaste bok! Hon är inte aktuell på ett svenskt förlag så det får bli på engelska.

Power Politics av Margaret Atwood: I min lyrikutmaning vill jag läsa Margaret Atwood, som är en favoritförfattare som jag inte läst poesi av.

Thousand Mornings av Mary Oliver: Mer poesi som jag fått rekommenderat av Twitters stora lyrik-fan Adjunktyra.

Women Who Rock Cross-Stitch av Anna Fleiss: Feministiska korsstygnsbeskrivningar! Tack What you readin-Linda för tipset!

Die gelbe Straße av Veza Canetti: Nobelpristagaren Elias Canetti var gift ett kort tag med författaren Veza Canetti. Kort för att hon dog. När jag läste om henne blev jag sugen på att läsa henne också och hon är från Österrike och jag behöver alltid nya böcker jag är sugen på som jag kan läsa på tyska.

Herr Pinnemans äventyr av Julia Donaldson: Selma såg filmen om Pinneman en morgon när bara hon och jag var vakna i julas. Hon älskade den och pratade mycket om den så jag tänkte att hon skulle få den som bok. Nu har nog minnet om Pinneman bleknat, men det skadar inte att friska upp det med en bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.