Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bokmässepepp (eller nåt) 1 - Feministbiblioteket

Bokmässepepp (eller nåt) 1

Pressbadge

Nej jag är fortfarande inte bokmässepepp. Förutom en massa privata saker som upptar mina tankar, så krånglar bloggen och ingen verkar kunna hjälpa mig. (Så om du är en hejare på wordpress och läser detta: H J Ä L P!!!) Dessutom är kommunikationerna Lidköping-Göteborg betydligt sämre än förra året och jag måste mellanlanda där för att lämna sexåringen i föräldrarnas vård. Den lilla måste jag ha med mig för att maken jobbar på mässan och hon är inte lika smidig att lämna ifrån sig.

Jag åker till Lidköping med barnen på torsdag. För att inte komma ner på eftermiddagen efter en halvdagstur på fredagen har pappa lovat skjutsa mig till Trollhättan. Dit är det ca 45 min och tåg därifrån tar ännu kortare tid. Det blir den bästa lösningen. Tack pappa!

Men så läser jag Bokbabbel-Jessicas årliga gif-maraton och blir lite pepp.

Några saker som jag fastnat för:

Om jag hinner så vill jag höra Sara Lövestam prata om sin senaste grammatiknördbok Grejen med substantiv och pronomen. Det är ett scenprogram halv tolv på fredagen och om Selma vill och vi kommer med ett tidigt tåg från Trollhättan  så kan det gå!

Den turkiska medborgarrättskämpen Aslı Erdoğan kommer till mässan och den vill jag inte missa! Jag får se om det går at få ihop.

Jag vill också passa på att lyssna på den bästa partiledaren som Liberalerna aldrig fick – Birgitta Ohlsson. Hon medverkar i ett par programpunkter och något borde jag ju kunna pricka in.

Slutligen så snor jag gif:en från Bokbabbel som illustrerar hemkomsten från mässan och hur jag då ska organisera alla nya böcker. Jag får väl föröka att hålla mig i skinnet lite, med tanke på vilket bokkaos som råder här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.