Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bokmässan - hur ska jag hinna med allt? - Feministbiblioteket

Bokmässan – hur ska jag hinna med allt?

Bok- och biblioteksmässanOm snart en vecka åker jag till min gamla hemstad Göteborg för att gå på bokmässan. Tack före ett stöd från Augusta Tonnings vilohemsfond som administreras av Liberala Kvinnor, har jag möjlighet att köpa de dyra men ack så eftertraktade seminariebiljetterna

Mitt mycket preliminära schema:
Torsdag
12:30 Ankommer Göteborg C
13:00 Vad är unikt med rumänsk litteratur? (Det troliga är att denna punk får strykas till förmån för att ta det lugnt och äta något.)
14:30 Bokprovning – om barnlitteratur
15:00 Varför skriva och läsa noveller? Med rumänska författare.
16:00 Finns det något kvinnlig språk? Med österrikiska Marlene Streeruwitz.
Fredag
Förmiddag hittade jag inget på rak arm. Kan ägnas åt fika med treevliga människor.
15:00 438 dagar
16:00 Underbara kvinnor, om finlandssvenska författare
17:00 En himla massa seminarier jag inte kan välja mellan så det kanske blir bara hänga.
Lördag
11:00 En hondjävuls liv och lustar, om osympatiska kvinnor i litteraturen.
12:10 Avresa Stockholm
14:00 Caitlin Moran. Äsch, miss i planeringen!

Sedan ska jag träffa folk. Massor av folk. Och mingla. Och gå till Villervallaoutleten vid Järntorget. Och såklart hänga med Nina som jag ska bo hos. Ska jag stanna i två veckor? Nej, två dygn. Sova blir det nog när jag kommer hem 🙂

Till alla er som ska dit: Vad har jag missat?

2 kommentarer

  • sven erik hansson18 september, 2013 kl. 12:02
  • Svara

  Jag har varit på bokmässan flera gånger och jag har liksom många andra slagits av att besökarna ser sura ut.
  En orsak till det tror jag beror på att man är omgiven av all bokgodis som man skulle vilja ha men som man inte ha råd eller ork att bära.Det brukar sluta med att jag inte köper några böcker alls och går hem sur därifrån.

   • Hanna18 september, 2013 kl. 08:33
    Författare
   • Svara

   Tack för positiva tillrop 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.