Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bokmässan dag 2 - Feministbiblioteket

Bokmässan dag 2

Dag två på bokmässan var en händelserik dag och jag träffade många fantastiska människor, både nya och gamla vänner. Jag hade otroligt roligt och lärde mig massor!

Giedre från Litauen på Bokmässan

Här är fantastiska Giedre som bokbloggar på litauiska. Hon och jag hängde en hel del under mässan. Vi lärde känna varandra här på bloggen i kommentarsfältet och nu fick vi äntligen träffas irl.

Ioanna Nicolaie pratar om sin bok Himlen i magen

Vi lyssnade på Ioana Nicolaie som pratade om sin bok Himlen i magen som handlar graviditet. Det var ett ämne som var förbjudet att skriva om i Ceausescus Rumänien.

Mircea Cartarescu lyssnar på sin fru

Hennes make, kanske blivande nobelpristagaren Mircea Cartarescu, lyssnade.

Ioanna Nicolaie singerar sin bok

Ioana signerade mitt ex av hennes bok.

Erika Visselpaj

Jag tog en bokmässepaus och träffade Erika ”Visselpaj”. Jättekul att träffa henne och vi pratade bort en timma om allt mellan himmel och jord, men mest om feminism.

Jag och enligt O i likadana klänningar

Sedan gick jag på bokbloggarmingel och träffade många bekanta bokbloggarkollegor. Linda ”enligt O” dök upp i likadan klänning som jag. Mycket roligt. Vi sprang på Anna ”och dagarna går” men hon hade tyvärr bråttom. Hon hade dock tid att ta den här bilden.

Caitlin Moran på Bokmässan

Caitlin Moran. Så rolig och så fantastisk! Hon pratade i 180 om livet, att gå på toa med Lady Gaga och varför du inte ska ta droger.

Sofi Oksanens hår

Ett stort hår tillhörande en av de största författarna just nu.

Sofi Oksanen pratar om estnisk identitet på Bokmässan

Sofi Oksanen pratar om den estniska identiteten nu och under ockupationerna.

Efter en fullspäckad dag gick jag och drack öl med Catrine och sedan åt jag middag på Lilla Tavernan med Mia och hennes pojkvän. Mia och jag återupplevde gamla minnen och åt det vi alltid brukade äta.

2 kommentarer

  • Anna29 september, 2013 kl. 07:12
  • Svara

  Så synd att vi missade varandra. Det blir kanske en stund på Stockholm Literature?

   • Hanna29 september, 2013 kl. 08:57
    Författare
   • Svara

   Ja, jag hade tänkt gå på det faktiskt! Måste ta tag i det nu. Hoppas inte biljetterna är slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.