Bokmässan 2015 – jag kommer!

Bokmässan

Nu är det definitivt klart att jag ska åka till Bokmässan och att jag ska gå på seminarium. Allt har varit lite oklart eftersom jag varit arbetslös och jag inte visste helt om jag skulle ha råd, men nu har jag jobb och en billig resa var redan bokad och ledigt får jag, så nu kör vi!

Förutom mingel och middag med bokbloggarmaffian samt bokfrukost så har jag inte hunnit fundera så mycket. Rädslan över att missa alltihop har varit för stor.

Nu laddar jag upp genom att se vad från Ungern och Island jag ska läsa. Det blir inte lika mycket som förra året, men jag ska försöka läsa något och skriva om vad jag tänker kring dessa teman. Ungern kommer jag snart komma till i EU-läsningen och nu kommer jag att få bra tips. Vid en snabb genomläsning av programmet ser jag många intressanta yttrandefrihetsseminarium och i anslutning till temat Ungern. Jag återkommer med inlägg om detta.

Ge mig gärna mer tips om vad jag ska se och göra! Jag kommer torsdag förmiddag och åker lördag kväll. Jag lovar att ladda upp här på bloggen för att  även ni läsare ska komma i mäss-stämning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.