Bokbloggsjerka v 17

Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg:

Vilken är den mest uppseendeväckande bokbloggs-rubrik du kommer ihåg?

Otroligt svårt fråga! Jag känner att jag verkligen vill anstränga mig för att veckans svar inte blir helt meningslöst. Mina egna recensionsrubriker är ju allt annat än upphetsande och följer en standardmall för att kunna passa in i mitt biblioteket och andras rubriker minns jag inte.  Men när jag surfar runt lite så måste jag säga att Annikas egna rubrik från igår slår det mesta:

Hjälp – min dotter är författare!

Självklart läste jag och jag blev nyfiken på boken!

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Jag hade valt samma rubrik om jag väntat till i dag 🙂

    1. Jag hade tur 😉

  2. Jag skulle nog ha en liknande reaktion tror jag, om någon av mina söner började skriva böcker.

    1. Samma här!

  3. Trevlig läshelg!

    1. Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.