Bokbloggserka v 31 – Bokrelaterade prylar

Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg:

Vilken bokrelaterad pryl står högst upp på din önskelista just nu?

Enkel fråga: En i-pad. Kort och gott. Jag vet att det kanske inte är den mest bokrelaterade saken i världen, men förutom alla andra bra användningsområde för en padda (jag har ett litet barn) så vill jag kunna läsa mer e-böcker. När jag ammade min son på nätterna låg jag ofta och läste gamla pjäser och noveller i telefonen och det kan jag tänka mig att göra i mer omfattande skala. Dock är telefonen för liten. Jag kommer inte att läsa långa romaner på skärmen, men kortare saker kan jag helt klart läsa så. Dessutom finns mycket på nätet av det som är gammalt och inte längre omfattas av upphovsrättslagen och vill man inte hänga på bibliotek jämt så kan det vara behändigt med en trevlig läsplatta 🙂

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. En läsplatta är säker helt rätt att önska sig, har funderat på att köpa den som Adlibris säljer

    1. En i-pad är ju också bra för små barn. En bra barnvakt om mamma vill läsa en stund 🙂

  2. Det finns ju så mycket man kan göra med en surfplatta, själv nöjde jag mig med en läsplatta, eftersom jag inte klarar att läsa med bakgrundsljus.

    1. Nu ska jag väl erkänna att det främst är för alla andra egenskaper som jag vill ha en surfplatta, men att läsa på en skärm som inte är min gigantiska laptop eller min minimala telefon är en stor bonus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.